(+45) 29 80 88 81 jacob@jhspecialentreprise.com

Vinduesudskiftning / udskiftning af vinduer og døre i Århus og Tilst

Udskiftning af vinduer samt montering af døre​

​Overvejer du at få foretaget en udskiftning af vinduer og døre i Århus, Tilst eller omegn? Hos JH Tømrerfirma ApS har vi over 25 års erfaring med vinduesudskiftning samt med montering af døre i lejligheder, huse, ejendomme og bygninger. Vi har kontor i Sabro, men vi udføre udskiftning af vinduer  i Århus, Tilst og hele Østjylland.

​Fordele ved en vinduesudskiftning

Når du investerer i en vinduesudskiftning, får du den fordel, at moderne energiruder hjælper med at reducere støj udefra, hvilket skaber et mere behageligt hjemmemiljø. Derudover er de lette at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket sparer dig tid og penge i det lange løb. Den æstetiske forbedring af dit hjem er heller ikke at undervurdere; nye vinduer kan give din bolig et friskt og moderne udseende. Så udskiftning af vinduer i hele boligen er ikke blot en investering i energieffektivitet og komfort, men også i værdien og udseendet af dit hjem.

En anden fordel ved at erstatte dine gamle vinduer er den forbedrede sikkerhed, de tilbyder. Moderne vinduer leveres ofte med avancerede låsesystemer og hærdet glas, der gør det vanskeligere for uønskede gæster at komme ind i dit hjem. Dette giver dig øget tryghed og fred i sindet.

Yderligere forbedrer udskiftning af vinduer også den overordnede energieffektivitet i dit hjem. Dette kan have en positiv indvirkning på din boligs værdi og kan endda gøre den mere attraktiv for potentielle købere, hvis du på et tidspunkt vælger at sælge den.

​Montering af døre udvendigt og indvendigt

Vi tilbyder også montering af døre både udvendigt og indvendigt. Det er tilmed fordelagtigt med moderne yderdøre, og det gælder havedøre og altandøre i stuen. Samtidig tilbyder vi udskiftning af de indvendige døre. Der er mange muligheder ved montering af døre indvendigt. Du kan vælge celledøre, fyldningsdøre eller massive døre.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud om vinduesudskiftning i Århus og Tilst

Har du brug for en vinduesudskiftning i Århus, Tilst og omegn? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at tale om dine ønsker og behov. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til udskiftningen af vinduer til netop din opgave.

Du kan ​ringe til os på telefon 29 80 88 81, sende en mail til jacob@jhspecialentreprise.com eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Find os på Facebook