(+45) 29 80 88 81 jacob@jhspecialentreprise.com

Vinduesudskiftning / udskiftning af vinduer og døre i Århus og Tilst

Udskiftning af vinduer samt montering af døre​

​Overvejer du at få foretaget en udskiftning af vinduer og døre i Århus, Tilst eller omegn? Hos JH Tømrerfirma ApS har vi over 25 års erfaring med vinduesudskiftning samt med montering af døre i lejligheder, huse, ejendomme og bygninger. Vi har kontor i Sabro, men vi udføre udskiftning af vinduer  i Århus, Tilst og hele Østjylland.

​Fordele ved en vinduesudskiftning

Et vindue kan holde i lang tid, hvis det bliver vedligeholdt, men ofte kan det bedre svare sig med en udskiftning af vinduer i hele boligen. Moderne energiruder er langt mere effektive end termoruder og endnu ældre vindueselementer.

Udover en lang levetid, så er udskiftning af vinduer også en stor fordel i forhold til varmen og indeklimaet. Moderne energiruder er funktionelle, tætte og næsten helt vedligeholdelsesfrie. Med en vinduesudskiftning kan varmen trække ind, men ikke ud og du undgår derfor kuldebroer. Det betyder, at varmeregningen falder og indeklimaet bliver bedre.

​Montering af døre udvendigt og indvendigt

Vi tilbyder også montering af døre både udvendigt og indvendigt. Det er tilmed fordelagtigt med moderne yderdøre, og det gælder havedøre og altandøre i stuen. Samtidig tilbyder vi udskiftning af de indvendige døre. Der er mange muligheder ved montering af døre indvendigt. Du kan vælge celledøre, fyldningsdøre eller massive døre.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en vinduesudskiftning i Århus, Tilst og omegn? Så er du meget velkommen til at kontakte os for at tale om dine ønsker og behov. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til netop din opgave.

Du kan ​ringe til os på telefon 29 80 88 81, sende en mail til jacob@jhspecialentreprise.com eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Find os på Facebook