(+45) 29 80 88 81 jacob@jhspecialentreprise.com

Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer samt montering af døre​

​Overvejer du udskiftning af vinduer eller montering af døre? Hos JH Tømrerfirma ApS har vi over 25 års erfaring med udskiftning af vinduer samt med montering af døre i lejligheder, huse, ejendomme og bygninger. Vi har kontor i Sabro, men vi kører i hele Østjylland, hvor vi blandt andet har kunder i Aarhus, Silkeborg og omegn.

​Fordelagtigt med udskiftning af vinduer

Et vindue kan holde i lang tid, hvis det bliver vedligeholdt, men ofte kan det bedre svare sig med en udskiftning af vinduer i hele boligen. Moderne energiruder er langt mere effektive end termoruder og endnu ældre vindueselementer.

​Der er også andre fordele ved udskiftning af vinduer. Moderne elementer er funktionelle, tætte og næsten vedligeholdelsesfrie. Varmen kan komme ind, men ikke ud, og der er ikke kuldebroer. Det betyder, at varmeregningen falder og indeklimaet bliver bedre.
​Montering af døre udvendigt og indvendigt
Vi tilbyder også montering af døre. Det er tilmed fordelagtigt med moderne yderdøre, og det gælder havedøre og altandøre i stuen. Samtidig tilbyder vi udskiftning af de indvendige døre. Der er mange muligheder ved montering af døre indvendigt. Du kan vælge celledøre, fyldningsdøre eller massive døre.

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om udskiftning af vinduer og døre eller montering af døre? Du er velkommen til at kontakte os for at tale om dine ønsker og behov. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

​Ring til os på telefon 29 80 88 81, eller send en e-mail til jacob@jhspecialentreprise.com.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.