(+45) 29 80 88 81 jacob@jhspecialentreprise.com

Tilbygning i Risskov og omegn

Tilbygning til hus af enhver type

Er antallet af eksisterende M2 for få? Så er en tilbygning til hus en super god løsning og investering. Vi lytter til jeres ideer og ønsker og rådgiver og kommer med ideer så drømmen om en tilbygning til hus i både stil og udformning bliver ført ud i livet. I er med under hele processen, men kan læne jer tilbage med sikkerhed om at vi bygger det i drømmer om.

​JH Tømrerfirma ApS er beliggende i Sabro nær Aarhus og Silkeborg. Vi har mange kunder fra blandt andet Risskov, Viby, Åbyhøj og Tranbjerg, så hvis du bor i nærheden af disse områder, skal du ikke tøve med at kontakte os.

​Vi står til din rådighed ved tilbygning af blandt andet:

  • Skur
  • Garage
  • Tag
  • Tagetage

Vores tømrermester har mere end 25 års erfaring med tilbygning til hus og ved om nogen, hvordan man udfører arbejdet med dine ønsker og behov for øje. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet – hverken på materialer eller udført arbejde.​

​Hvad koster en tilbygning til hus?

Vores priser på en tilbygning til hus varierer naturligvis afhængig af materialevalg, omfang på projektet og antal timer, vores medarbejdere skal bruge på at løse opgaven.​
Men du kan være sikker på, at vi altid finder en pris i samarbejde med dig, som matcher dit budget og dine ønsker. ​​Vi hjælper dig også med at finde tilbygningsinspiration, hvad end du vil have en tilbygning til hus, villa eller til dit sommerhus.

​Der findes med andre ord ikke den opgave, vi ikke kan udføre, om det så er en tilbygning til hus, renovering af tag eller lægning af træterrasse, kan du med vores dygtige og kompetente medarbejdere være sikker på, at dit byggeprojekt er i gode hænder. Vi holder altid vores aftaler og leverer projektet til tiden.

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Hvis du synes, vi skal opføre din kommende tilbygning til hus, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor du kan høre mere om dine muligheder. Vores medarbejdere sidder altid klar ved telefonen eller tasterne til at guide og hjælpe dig. ​Vi står til rådighed for dig uanset om du bor i Sabro, Risskov, Viby, Højbjerg, Skødstrup, Egå eller et andet sted i Østjylland.

​Ring til os på telefon 29 80 88 81, eller send en e-mail til jacob@jhspecialentreprise.com.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Find os på Facebook