(+45) 29 80 88 81 jacob@jhspecialentreprise.com

Renovering af hus i Risskov og omegn

Renovering af hus, ombygning og andre opgaver

​Vi tilbyder alle former for renovering af hus samt ombygning af hus. ​Det kan være store såvel som små renoveringsopgaver. Lige fra tag til indvendige og udvendige renoveringer – kort sagt renovering af alt fra kælder til kvist.

JH Tømrerfirma ApS er beliggende i Sabro nær Aarhus og Silkeborg. Vi har mange kunder fra blandt andet Risskov, Viby, Åbyhøj og Tranbjerg, så hvis du bor i nærheden af disse områder, skal du ikke tøve med at kontakte os.

God tid til at lytte i forbindelse med renovering

​Vi tager os altid god tid til at lytte, råde og vejlede, før vi går i gang med opgaven. Det er næsten altid et større projekt, når der er tale om renovering eller ombygning af hus. Derfor er det vigtigt at vi har afdækket dine ønsker og behov, så vi kommer korrekt fra start. Dit ønske er kort sagt vores mål.​
Renovering  kan ske i forbindelse med en salgsklargøring, og det kan naturligvis også ske, hvis I lige har købt et nyt hus.

Det kan også være, at I har boet der et stykke tid og nu ønsker en kombineret renovering og ombygning af jeres hus. Måske ønsker I mere plads til børnene, eller måske er de flyttet, og nu skal huset tilpasses jer.

Vi tilbyder også tilbygning.

​​Få et tilbud på renovering og ombygning af hus

​Hvad koster en renovering? Det afhænger naturligvis af opgavens omfang, men vi kommer gerne ud på en besigtigelse, så vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris. ​Vi står til rådighed for dig uanset om du bor i Sabro, Risskov, Viby, Højbjerg, Skødstrup, Egå eller et andet sted i Østjylland.

​Ring til os på telefon 29 80 88 81, eller send en e-mail til jacob@jhspecialentreprise.com.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Find os på Facebook