(+45) 29 80 88 81 jacob@jhspecialentreprise.com

Træterrasse i Risskov og omegn

Ny træterrasse til din bolig

Skal du have ny træterrasse? Er terrassen ikke stor nok? Skal den renoveres?

Der er mange løsninger og valg man skal tage stilling til. Hvilket træ skal man bruge? Skal den være vedligeholdsfri? Hvordan får vi den til at harmonere bedst med boligen? Vi lytter, og vejleder og gør drømmen om en udendørs perle til virkelighed.

​Vi garanterer konkurrencedygtige priser og høj kvalitet i både materialer og udført arbejde. JH Tømrerfirma ApS er beliggende i Sabro nær Aarhus og Silkeborg. Vi har mange kunder fra blandt andet Risskov, Viby, Åbyhøj og Tranbjerg, så hvis du bor i nærheden af disse områder, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Hvis du står og skal sælge din bolig, kan en træterrasse så vel som en tilbygning eller nyt tag, være med til at øge værdien på din bolig og give nye købere et bedre indtryk af dit hjem.

​Du kan derfor gøre klogt i at investere i denne løsning. Hvis du derimod ikke skal sælge dit hus, kan din familie og dig til gengæld gøre brug af terrassen i mange år fremover.

Hvad koster lægning af træterrasse?

Hvis du overvejer lægning af træterrasse, undrer du dig garanteret over, hvad dette koster.
Prisen varierer alt efter størrelse, omfang og valg af materialer. Én ting er dog sikkert – vi tilbyder konkurrencedygtige priser, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten på materialerne.

​​​Vi bygger ikke kun nye terrasser, men vi sørger også for lægning af træterrasse på fliser, hvis du allerede har et udeareal, du gerne vil have opgraderet. Der findes ikke nogen opgave, som er for stor eller for lille for vores ansatte, og vi leverer altid projektet til tiden.

​Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

Hvis du gerne vil have, at vi skal stå for lægning af træterrasse hjemme hos dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan få en uforpligtende snak med vores ansatte om dine muligheder, og så finder vi sammen en løsning og pris, som matcher dine behov. ​Vi står til rådighed for dig uanset om du bor i Sabro, Risskov, Viby, Højbjerg, Skødstrup, Egå eller et andet sted i Østjylland.

​Ring til os på telefon 29 80 88 81, eller send en e-mail til jacob@jhspecialentreprise.com.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Find os på Facebook