(+45) 29 80 88 81 jacob@jhspecialentreprise.com

Tagrenovering og nyt tag i Viby & omegn

Tagrenovering og nyt tag nær Viby med fokus på kvalitet og gode priser

Har dit hus brug for tagrenovering eller et nyt tag i Viby eller omegn? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig specialiseret os inden for en lang række tømrerarbejde, hvor tilbygning og renovering af tag er en af vores kernekompetencer. JH Tømrerfirma ApS er beliggende i Sabro nær Aarhus og Silkeborg. Vi har mange kunder der får renoværet og lagt nyt tag fra blandt andet Risskov, Viby, Åbyhøj og Tranbjerg, så hvis du bor i nærheden af disse områder, skal du ikke tøve med at kontakte os.

​Renovering af tag med faglig vejledning

Et tag er en vigtig del af et hus / byggeri. Det gælder både byggeteknisk og arkitektonisk. Vi giver kyndig og faglig vejledning, lytter til og kommer med ideer til det rette valg af tag. For os er det vigtigt i føler jer i gode hænder før, under og efter processen. Skal der laves yderligere end blot en udskiftning af tag? Vi tilbyder også udskiftning af vinduer i Århus, Tilst og omegn.

​Uanset hvilken form for tagarbejde du skal have udført, om det er en renovering eller et helt nyt tag, kan vi løse opgaven for dig. Vi sørger altid for at levere opgaven til tiden, hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet, hverken af materialer eller udført arbejde. Vores ansatte formår altid at finde en løsning der passer til dig og ikke mindst dit budget.

Læs mere om os her.

Hvad koster et nyt tag?

Hvis dit hjem eller din erhvervsejendom har brug for en tagrenovering, kan vi rådgive og servicere dig.
Vi lægger ikke kun en ære i at udføre arbejdet, men i den grad også at finde en løsning sammen med dig, som dækker dine behov.​ Vores priser på tagrenovering og et nyt tag varierer, alt efter hvor stor opgaven er. Du kan dog være sikker på, at vi altid finder en pris, der matcher dine ønsker og budget.

​Vi forsøger altid at finde det bedste tilbud til dig uden at gå på kompromis med materialernes kvalitet. Det betyder, at du altid vil få leveret et nyt tag eller en tagrenovering, som stemmer overens med det aftalte.

​Kontakt os for en snak om tagrenovering eller et nyt tag på din bolig

Er du interesseret i en tagrenovering eller lægning af nyt tag i Viby eller omegn? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Der findes ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. ​Vi står til rådighed for dig uanset om du bor i Sabro, Risskov, Viby, Højbjerg, Skødstrup, Egå eller et andet sted i Østjylland.

​Ring til os på telefon 29 80 88 81, send en e-mail til jacob@jhspecialentreprise.com eller udfyld vores kontaktformular. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Find os på Facebook