(+45) 29 80 88 81 jacob@jhspecialentreprise.com

Fryse- og kølerum

Fryserum til fødevaresektoren

Mere end 25 års erfaring med bygning af køle- og fryserum i sandwichpaneler. Vi laver specielt designede løsninger til alle, fra den lille gårdbutik i Danmark til store isfabrikker overalt i verden.

Vore referencer tæller firmaer som Løgismose, Arla, Meyers Køkken, Mammen Ost, Gram Equipment, Tetra Pak Hoyer og Unilever.

​Vores tømrermester har mere end 25 års erfaring i branchen, og vi har formået at etablere os stærkt inden for fødevareindustrien, hvor vi gennem kvalitetsmaterialer og dygtig faglig ekspertise har serviceret en lang række virksomheder.

​Hvad koster et fryserum?

Vi har lavet fryserum, kølerum, ruminddeling og produktionslokaler primært til fødevareindustrien i flere år, og derfor kan du være sikker på at få den rette vejledning af vores ansatte.

​Sammen finder vi den rette pris, som varierer, afhængig af hvilken løsning du vælger. Vi finder dog altid en pris, som matcher dit budget.
Fryserum sælges i mange forskellige variationer, og du kan være fuldkommen sikker på, at vi finder en løsning, du bliver glad for.

​Vi leverer altid løsningen til den aftalte tid, og vi lægger en ære i at udføre et stykke arbejde, som vi kan stå inde for. Det betyder, at du altid får et slutprodukt, som matcher dine forventninger, og vi overholder altid alle aftaler.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder
Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre inden for vores løsninger af fryserum. Sammen finder vi lige netop det produkt, som du har brug for.

​Ring til os på telefon 29 80 88 81, eller send en e-mail til jacob@jhspecialentreprise.com.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Find os på Facebook